Ferguson želi biti TUF trener protiv Khabiba Nurmagomedova

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2016 20:33h Autor:

Tony Ferguson

Tony ‘El Cucuy’ Ferguson i dalje traži način kako se sučeliti s Khabibom Nurmagomedovim tj. kako dogovoriti borbu protiv Dagestanca. No, nema ništa protiv toga da se sučeli s njim u Ultimate Fighteru.

Kako je već ranije prenio, prihvatio je borbu protiv Khabiba koju je UFC ponudio za idući mjesec, no Nurmagomedov je rekao kako nije spreman već se sada boriti, odnosno da mora riješite neke ozljede. To je pomalo razljutilo Fergusona, no sada ima novu ideju i viđenje cijele te situacije:

“Znate da smo se Khabib i ja trebali boriti u siječnju, no frajer je odustao. Ima nekih bubu-bubica oko kojih se mora pobrinuti. To mi je u redu, otiđi malo u AKA i izliječi to. Ja sam spreman potpisati ugovor za borbu bilo kada, ne mora to biti protiv njega. No, mi tu borbu moramo odraditi ako netko od nas želi osvojiti UFC pojas i promocija to zna. A ovo je moje vrijeme i čekam tu borbu.

No, zašto ne bi smo dodatno stvorili malo vrućine oko te borbe. Ne moram se odmah boriti, može možda napraviti Ultimate Fighter sezonu gdje ćemo Khabib i ja biti treneri, a boriti se tek nakon toga, to bi bilo sjajno.”

Slažemo se da bi bilo sjajno. Možda čak i Team U.S.A. vs. Team Russia? Koga takav Ultimate Fighter ne bi zanimao?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI