Ferguson se ponovno obratio Diazu: Ne budi pičkica, evo ti prilike da uzmeš novce!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2017 18:50h Autor:

Tony Ferguson

Tony Ferguson nestrpljiv je oko dogovaranja svoje iduće borbe. Kandidata za protivnika nema puno, a onaj koji je najbolja opcija borbu zapravo odbija. To je razljutilo “El Cucuya”, koji mu se još jednom pokušao obratiti preko medija.

Nakon što je otpalo održavanje borbe Fergusona protiv Khabiba Nurmagomedova, Nate Diaz postao je najbolja opcija za borbu za privremenu titulu. Mlađem stocktonskom bratu je ona bila i ponuđena, no on je sve odbio. On je uvjeren kako će povratkom Conora McGregora biti ugovorena njihova treća borba, koja bi Diazu trebala osigurati egzistenciju te vjerojatno situaciju u kojoj se više neće morati boriti. Ipak, Ferguson i dalje pokušava nekako doprijeti do njega i dogovoriti njihovu međusobnu borbu. Diaz je zapravo ponuđenu borbu za UFC 213 prvo prihvatio, a nakon toga od nje odustao.

“On nema srca! On sebe zove gangsterom, a bježi od borbe? Hajde čovječe, imamo ponuđenu glavnu borbu velikog eventa, trebamo je samo popuniti. Ukoliko želiš zaraditi novce i impresionirati fanove, evo ti prilike. Potpiši se na liniju i vrati svoje ime na usne fanovima. Hajde, mali!”, prokomentirao je Tony situaciju s odustajanjem od borbe.

Onda je ipak promijenio ton i odlučio kako nema smisla Diazu se obraćati na lijep način. Zapravo, ovo što je nakon toga rekao je ipak ono što govori iz srca:

“Ti si pičkica i ne znam koji je tvoj problem. Znam da misliš samo o McGregoru i ja sigurno neću odraditi tvoj prljavi posao za tebe. Inače ne prozivam ljude, ali ukoliko si borac u ovome poslu, a radije bi se išao voziti biciklom, to mi je zapravo jako slatko.  Znaš što ću ja? Opaliti ću te ‘Stockton slapom’ da ćeš se usrati! Ti si 209, ali ja sam 805, ja sam također zajeban tip. I ne moram govoriti koliko sam jak i opasan jer sam sigurno jači od tebe. Novac me nikada nije učinio mekanim. Štoviše, čak i da je, nikad ne bih zaboravio tko sam i što sam. Imaš nekoga i nešto koga trebaš predstavljati, imaš tipa s kojim se trebaš boriti, a nisi potpisao. Ti si jedan običan klaun, ti si lažnjak čovječe!”

Tko zna, možda UFC još ipak uspije nagovorio Diaza da prihvati ovu borbu. Vjerojatno je stvar financijske prirode, budući da su oba Diaz brata više puta napomenuli kako se ne vole boriti, nego da to rade samo zbog novca, jer je jedino čime mogu zaraditi veliku svotu. Na UFC-u je da zadovolji Diaza i da fanovi dobiju borbu koju bi s nestrpljenjem očekivali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI