Holloway prokomentirao potencijalne dvoboje u lakoj kategoriji, Ferguson se već ponudio

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2018 13:15h Autor:

Tony Ferguson i Max Holloway

Nakon što je noćas na UFC-u 231 zastavio najveću prijetnju za svoj pojas, Briana Ortegu, postavlja se pitanje što slijedi za UFC-ovog prvaka perolake kategorije Maxa Hollowayja?

S obzirom da mu je sve teže spuštati se u perolaku kategoriju medije u Torontu je zanimalo hoće li se, i pod kojim uvjetom, Havajac popeti u laku kategoriju.

“Dana White je šef i on je zainteresiran za ‘superfight’ mečeve”, rekao je Holloway na press konferenciji nakon UFC-a 231. “Svi stalno spominju Conora i Khabiba. No oni moraju riješiti svoju situaciju i obojici im želim sreću. Nakon toga možemo sjesti i razgovarati.”

Nurmagomedov je aktualni prvak lake kategorije dok je McGregor posljednji borac koji je porazio Hollowaja. Međutim, zbog tučnjave u kojoj su sudjelovali nakon svoje borbe na UFC-u 229 Dagestanac i Irac prvo moraju riješiti situaciju s atletskom komisijom Nevade.

No tu je još i bivši privremeni prvak Tony Ferguson. Iako se trenutno nada i očekuje borbu za pojas protiv Nurmagmedova negdje u budućnosti. “El Cucuy” je na društvenim mrežama čestitao Hollowayju na pobjedi i prozvao ga međusobni obračun ako mu borba s Khabibom propadne.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi. To bi bila zanimljiva borba”, komentirao je Holloway potencijalni meč s prvim izazivačem lake kategorije.

Hollowayja u lakoj kategoriji želi vidjeti i predsjednik UFC-a Dana White što je rekao prije i opet ponovio nakon njegove borbe s Ortegom.

“28 mu je godina, u najboljoj je formi života. Nikada nije izgledao bolje i svakom borbom sve više napreduje. Mislim da je napravio sve što može u perolakoj. Zašto da nastavi skidati kile, mislim da ga velike stvari čekaju  u lakoj kategoriji”, izjavio je White na pressici u Torontu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI