Ferguson prokomentirao Khabiba: Nisam impresioniran, ja sam tvoja najveća noćna mora

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.04.2016 11:47h Autor:

Tony Ferguson

Među prvima koji su odlučili prokomentirati pobjedu Khabiba Nurmagomedova bio je njegov prvobitno planirani protivnik Tony Ferguson. On ukratko nije impresioniran, a nije mu se svidjela niti Khabibova izjava, gdje traži borbu za titulu.

Kad neki borac otkaže borbu zbog ozljede i to samo desetak dana prije održavanja iste, takav zna da mu je najpametnije šutjeti i oporaviti se, pa većina to i napravi. No, Tony Ferguson nije takav, a iz njegovih bi izjava netko neupućen pretpostavio da je Nurmagomedov otkazao borbu protiv njega, a ne da je bilo obrnuto.

“El Cucuy” je naravno gledao povratak Dagestanca u kavez te njegovu pobjedu prekidom u drugoj rundi nad Darrellom Horcherom. Odmah nakon toga je njegov nastup i prokomentirao:

“Nisam ni trunčicu impresioniran s onim što je Khabib Nurmagomedov napravio protiv Horcher, u njegovom UFC debiu. Nakon borbe je tražio borbu za naslov, a niti on niti mediji ne govore niti traže pravog modernog ratnika. Mene, El Cucuya.

No, kako ja to vidim, ne možeš zauvijek bježati od mene orle. Zapravo smo tek započeli. Bori se protiv pravog UFC borca, spusti na pravih 70 kilograma i odradio pet rundi protiv mene, ja sam tvoja najveća noćna mora!

Čuvam Peruvian necktie samo za tebe i ne mogu dočekati da ti razbijem facu i pošaljem te na spavanje.”

Hm, da se nije ozlijedio mogao je to napraviti već jučer. No, mi i dalje želimo pogledati borbu njih dvojice, jer bi to uistinu bio pravi title eliminator. Budući da je Dos Anjos i Alvarez bore tek u srpnju, to je i dalje moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI