Ferguson: Neka se cmizdrave kuje bore za pojas, nadam se da će Alvarez i McGregor nokautirati jedan drugoga

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2016 12:55h Autor:

Tony Ferguson

Iako se Conor McGregor progurao u vrh lake kategorije i uzeo borbu za naslov protiv Eddieja Alvareza na UFC-u 205, što je razljutilo prvog izazivača Khabiba Nurmagomedova, kao i Josea Alda koji je čekao revanš s Ircem u perolakoj, trećerangirani Tony Ferguson uopće nije uznemiren oko svih događanja u diviziji. “El Cucuy” je nanizao osam pobjeda te se sprema za još jednu veliku borbu, protiv bivšeg prvaka Rafaela dos Anjosa. Pun samopouzdanja, Ferguson smatra da prema vrhu ide polako, ali kada tamo dođe bit će spreman ostati gore još jako dugo vremena.

“Sve te cmizdrave kuje se slobodno mogu boriti za pojas. Kad ja dobijem tu priliku bolje im je neka recikliraju taj pojas jer toliko prljavih ruku ga je diralo. Ozbiljno, ja sam jedini koji je radio i zaslužio stvari u ovoj diviziji. Možete pričom doći do vrha (McGregor) i možete imati najdužu pauzu i pokušati čekati borbu za naslov (Nurmagomedov). Ja cijelo vrijeme radim, uzimam velike borbe, uzimam manje borbe, ali bez obzira na sve uvijek završim borbu”, rekao je Ferguson za Submission Radio.

“Ja sam jako zabavan borac, ali ne pričam i ne ističem se previše jer ne želim biti u toj poziciji. Tako da me uopće nije bilo briga kad sam čuo vijest. To sam znači još više zabave jer imam više guzica za razbiti. Ako stvarno želite biti u ovom bazenu s morskim psima, dobro došli ste, jer ja sam jedini morski pas čekićar u ovoj jebenoj diviziji. Umoran sam od svih tih malih tipova, oni su hrpa homića. Trebaju prestati nositi odijela i brinuti se oko novca i takvih stvari i moraju shvatiti koja je pravi smisao borbi- taj ponos i davanje svega što imate bez da se brinete o ostalim sranjima. Dosta mi je toga čovječe.”

“Ovo je maraton, a ne sprint. I rekao sam, kada ja dobijem borbu za naslov, bit ću prvi koji će ga zadržati tri ili četiri puta. To sranje ne ide nikud i umirovit ću se i ostaviti rukavice nasred tog ringa.”

Što se borbe dvaju prvaka, McGegora i Alvareza tiče, Ferguson se samo nada da nas 12. studenog u New Yorku očekuje uzbudljiva i zabavna borba.

“Iskreno, nadam se da će McGregor i Alvarez jedan drugog nokautirati. To bi bilo odlično, već neko vrijeme nismo vidjeli dvostruki nokaut. Samo se nadam da će borba biti dobra. Priča se puno sranja i veliki je ‘hype’. Nadam se samo da će trajati duže od jedne runde. Neka daju fanovima borbu i nešto što žele vidjeti, dobar krvavi rat.”

Ferguson i dos Anjos obračunat će se 5. studenog u glavnoj borbi The Ultimate Fighter Latin America 3 Finale priredbe u Mexico Cityju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI