Ferguson McGregoru poslao poruku: “Što šutiš sada? Bit će bolno za tebe, ali uvijek možeš pobjeći” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2017 11:53h Autor:

Conor McGregor & Tony Ferguson

Nakon što je Tony Ferguson svladao Kevina Leeja na UFC-u 216 pritom ugrabivši pojas privremenog prvaka u lakoj kategoriji, njegov šef Dana White je potvrdio – Tony je sljedeći u nizu za Conora McGregora!

S obzirom na povijest UFC-a i njihovog “modusa operandi” posljednjih godine, ova Whiteova izajva je prilično iznenađenje. MMA svijet je, naime, bio gotovo siguran da će UFC McGregora upariti s Nateom Diazom u meču koji bi im sigurno donio najviše novca. No, i u meču koji bi im zasigurno odnio najviše novca s obzirom na cijenu koju je Diaz javno obznanio za ovaj meč. Stoga se UFC odlučio na legitimniji potez kojim su naumili “spustiti na zemlju Diaza”, ali i vratiti barem nekakav legitimitet UFC-ovim rang ljestvicama i pojasevima.

Gostujući u emisiji “The MMA Hour” novopečeni privremeni UFC prvak je potvrdio da se i on sada nada meču s McGregorom.

“Vjerujem da će se dogoditi. Ako Dana to kaže, onda ću ga držati za tu riječ. UFC obično drži svoju riječ,  zar ne? Ne vole da ih se zove lažovima, a ja ih sigurno tako ne želim zvati. Tako da se taj meč mora sada dogoditi”, izjavio je Ferguson te je dodao:

“Gledajte, Conor prati sve ovo. A nije rekao niti riječ. Nije ništa komentirao niti na Twitteru. Nije čak komentirao niti da je meč bio dobar. Rekao je da se veseli ovom meču, a na koncu nije ništa niti komentirao. Uplašio se momak. Bježi. Rekao sam mu neka spusti pojas na zemlju i neka odšeta i nitko neće stradati. Samo neka to napravi. Ako napusti pojas, neće dobiti batine. Kunem se! Ovo je za njega jako teška borba, a niti jedan trener mu ne može pomoći ovaj put. Nitko se ne može boriti umjesto njega.”

Kada stavi “trash talk” sa strane, “El Cucuy” vjeruje da je jednostavno bolji borac od irskog šampiona.

“Stvarno želim razvaliti tog lika jer vjerujem da su moje vještine bolje od njegovih. Garantiram vam da bih bio bolji prvak i da bih branio svoj pojas. On ga nije niti jednom obranio. Niti jednom. Osvojio ga je, do prilike je došao pričom, a svi znaju što ja mislim o tome – ja to ne mogu podnijeti! Ja sam ovdje zbog djela, a ne riječi.”

“Conor će morati dobiti batine, a ja ću ujediniti pojaseve. Ako se ne želi boriti, neka napusti pojas, neka ga ostavi i ode. I nikada neka se ne vraća. Ako ode u velter ili u srednju ili u peorolaku, nije bitno. Ja ću ga slijediti. Jebeno ću te slijediti Conore, ganjat ću te u tvojim snovima dečko, dolazim po tebe. Jednog dana, neovisno o tome imamo li isti menadžment ili ne, vidjet ćemo se ponovno. Bit će bolno brate!”

Upitan vjeruje li da će McGregor u borilište već ove godine, Ferguson odgovara:

“Mislim da je Conor pun sranja i ne vjerujem da će se boriti ove godine. Mislim da je to govorio samo da bi ga ljudi pratili. Ali ako se želi boriti u 2017. ja sam za. Spreman sam trenirati sljedeći tjedan. Imamo 12 tjedana, to je dosta. Doktori su već rekli da sam spreman.”

“Dobio sam par udarca protiv Leeja, ali nekada moraš primiti da bi vratio duplo. A s Conorom ne želim uopće primati udarce pa ćemo se drugačije spremati. Može angažirati koliko god trenera želi, ali ja sam kao Pandorina kutija, neće znati što ga je snašlo kada je otvori”, zaključuje “El Cucuy”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI