“Ferguson je za Khabiba jedan od najlakših mogućih protivnika”

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2018 12:53h Autor:

Nurmagomedov vs. Ferguson

Ali Abdelaziz, menadžer Khabiba Nurmagomedova, u svom je posljednjem javnom nastupu kritizirao Floyda Mayweathera Jr-a i Tonyja Fergusona.

Abdelaziz jednom od najvećih boksača u povijesti zamjera što nije otišao do kraja s pričama o potencijalnoj borbi protiv njegovog prvaka.

“On nema hrabrosti za to. On nije toliki muškarac da dođe u MMA. Boks… to je polu-sport, MMA je kompletan i zato je za prave tipove. Floyd zapravo nije borac, on je sportaš. S druge strane, Khabib je pravi borac”, izjavio je Ali za MMAjunkie Radio.

Tema se zatim prebacila na Fergusona, čovjeka koji je po svim pravilima, osim možda onim financijskim, prvi u redu za borbu protiv aktualnog prvaka lake kategorije.

“Tony je nevjerojatan borac, ali on je isto tako jedan od najlakših mogućih protivnika za Khabiba. On je dosta neoprezan, spor i Khabib bi ga definitivno pobijedio. On bi ga možda prebio više nego što je prebio Conora. No, ta borba će se dogoditi. Kada? E to ne znam”, zaključio je poznati menadžer.

Podsjetimo, Nurmagomedov trenutno ne može dogovarati nove nastupe jer još uvijek čeka odluku Atletske komisije države Nevade, a samim time i kaznu koja mu slijedi zbog nereda koji su se odvili neposredno nakon završetka UFC 229 priredbe. Nešto više o tome trebali bi saznati 29. siječnja kada je na rasporedu sastanak Komisije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI