Ferguson ima poruku za “malu kuju” McGregora (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2017 12:30h Autor:

Tony Ferguson

Iako se međusobno bore za privremeni pojas, Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson već su bacili oko na onaj koji drži Conor McGregor. Gdje god se okrenu, pitanja o irskoj zvijezdi su neizbježna, a ono što im je zajedničko je to da obojica ovo smatraju borbom za pravi pojas i zapravo jedan u drugom vide opasnijeg protivnika nego što bi im to bio aktualni prvak.

Dok je Dagestanac ponudio prognozu prema kojoj, osim Ferusona, namjerava završiti i McGregora, “El Cucuy” je mišljenja da Conor uopće nema namjeru braniti pojas.

Vlasnik devet uzastopnih pobjeda smatra da se ovakva borba, s dva ovakva pobjednička niza, događa po prvi puta i da bi trebala biti za onaj pravi pojas.

“Imam devet pobjeda u nizu, a Khabib ima osam. Ovo ćete prvi put vidjeti u oktogonu i ovo je za privremenu titulu, a trebalo bi biti za pravo sranje. Jesam li ljut zbog toga? Da. Hoće li Conor braniti svoj pojas? Mala kuja. Vjerojatno ne, on će bježati. Ajde bježi. Pokušaj boksati. I tamo ćeš dobiti batina, a kada si budeš spreman na povratak oni će ti oduzeti pojas. U ovoj ću ga kategoriji ja držati i ti ćeš ga tražiti natrag, no mene to me neće zanimati. Prava borba nije s Conorom, već ona između Khabiba i Fergusona”, izjavio je Tony na druženju s medijima za ESPN.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI