Ferguson i Lee u novoj najavi: “Nosim svoje oštrice u kavez, vrijeme je da nekoga posjećem” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2017 22:28h Autor:

Tony Ferguson i Kevin Lee

Devet je dana ostalo do UFC 216 eventa i pred nama je nova video najava za glavni meč te sjajne borilačke priredbe, između Tonya Fergusona i Kevina Leea. A borci u njoj imaju što poručiti jedan drugom.

UFC je potpuno pogodio uparivanjem ova dva borca u okršaj za titulu privremenog prvaka lake kategorije. Tony Ferguson i Kevin Lee su brutalni, uvjerljivi, tehnički sjajni i vrlo inteligentni borci, koji jako dobro znaju raspolagati i kvalitetnim izjavama, bilo da je riječ o nečemu čime je potrebno prodati borbu ili nečemu čime je potrebno isprovocirati protivnika.

Prije nego što pred nas dođe “Countdown”, a nakon toga i Embedded serijal pred event, UFC nas je razveselio još jednim videom, u kojem govore oba borca, ali i komentator Joe Rogan te Michael Bisping. I ima se što čuti od svih, no možda je najzanimljivija izjava “El Cucuya”, koji je njome referirao na svoj nadimak.

“Rekao sam svima kako u meč protiv Kevina Leea donosim svoje oštrice. Dugo je prošlo otkako sam nekoga posjekao u kavezu, no vrijeme je da ih ovog puta iskoristim. On je mlad i ima dug jezik. Ja sam nekada bio mlad i glup, ali nikada toliko glup. Ja sam prvak i to ću dokazati”, rekao je El Cucuy svom protivniku, koji ga se nikako ne boji, što je više puta ponovio.

UFC je za nas pripremio pravu poslasticu, u to nikako ne sumnjamo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI