Ferguson i Cerrone više nego zasluženo uzeli bonus za borbu večeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2019 12:46h Autor:

Ferguson vs. Cerrone

Deset minuta prekrasne UFC 238 borbe Tonyja Fergusona i Donalda Cerronea bilo je dovoljno da ova dva borca budu nagrađeni bonusom za borbu večeri. Time se Cerrone još više udaljio prvim pratiteljima na listi najnagrađenijih boraca. Bonusi za najbolju izvedbu pripali su Valentini Shevchenko i Henryu Cejudu.

Borba Tonyja Fergusona i Donalda Cerronea nije bila samo jedna od najuzbudljivijih UFC borbi koje smo mogli gledati. Ona je bila i jedna od tehnički najkvalitetniji te udaračkih najkreativniji borbi u UFC povijesti. Dva umjetnika slobodne borbe obećali su jedan drugom kako će priuštiti show i upravo to su napravili. Velika je šteta što se završilo na onakav način, no deset minuta koje su ova dva velikana MMA-a ponudili svakom pravom fanu ostat će nezaboravno.

Tako ne treba čuditi što su Ferguson i Cerrone dobili bonus za borbu večeri. Kako sada stvari stoje, ne gine im nominacija i za borbu godine. Šesti put u karijeri Cerrone je nagrađen tim bonusom, dok je ukupan broj sada podigao na 18. Time je najbližim pratiteljima pobjegao minimalno tri bonusa. Što se tiče Fergusona, njemu je ovo jubilarni deseti u karijeri, peti za borbu večeri.

Niti bonuse za najbolje izvedbe nije bilo teško pretpostaviti. Valentina Shevchenko izvela je jedan od najboljih nokauta u povijesti ženskog MMA-a čime je obranila titulu i uzela svoj ukupno treći bonus u karijeri. Jedan bonus u karijeri više od nje sad ima Henry Cejudo, čija izvedba je također bila vrijedna dodatnih 50.000 dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI