Ferguson: Ako mi Khabib nudi $200,000 iz vlastitog džepa, nešto nije u redu s tim sranjem

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 10:15h Autor:

Tony Ferguson

Jedina borba koja u ovom trenutku ima smisla za Tonyja Fergusona, ona s Khabibom Nurmagomedovom, stavljena je na led budući da “El Cucuy” traži da ga se plati jednako kao i Dagestanca, što UFC nije spreman učiniti budući da Ferguson već ima ugovor. No Khabib želi dokazati da je najbolji i prije borbe za naslov poraziti Fergusona, tako da je drugorangiranom izazivaču lake kategorije ponudio 200,000 dolara iz vlastitog džepa. Gostujući na MMA Houru Ferguson je rekao kako ne misli da je Khabib veća zvijezda i nije mu jasno zašto ga UFC ne želi “pošteno” platiti.

“Nisam siguran čovječe. Moraš njih pitati. Pitaj ih zašto me ne žele platiti i možda dobijemo neke odgovore. Ja nisam imao prilike kakve su oni imali. U posljednjih pet borbi nastupio sam na samo jednom PPV eventu. Sve ostalo bilo je na FOX Sports 1 što ograničava moju ‘mainstream’ izloženost.Khabib je bio na tri PPV-a i dva UFC on FOX-a, što privlači puno veću publiku nego FOX Sports 1 cardovi.”

“No unatoč tome, ništa ne upućuje na to da Khabib privlači više ljudi nego ja. Meni nisu dali iste prilike, niti me gurali kao što su Khabiba. Ne pripadam AKA-u, ili nekom velikom sportskom programu. Ja sam odlučio raditi stvari drugačije i gradim vlastito nasljedstvo, ali to je sasvim druga tema. Ali što se kompenzacije tiče, UFC je znao mijenjati iznos za pojedine borbe i ja samo želim da se ovo pokrene, Hajdemo. Hajdemo, UFC.”

“Vi fanovi morate postati nestrpljivi, čovječe. Pokrenimo neku buku. Uključimo UFC u to. Ako je Khabib voljan žrtvovati svoj život i dati mi $200,000 vlastitiog novca, nešto nije u redu s tim sranjem. Neću uzimati njegov novac. I on ima obitelj, kao ij a. Mora platiti račune i zato ne želim ništa njegovo. Ja samo želim ono što je moje i da me kompenziraju za brojke koje generiram, tako da hajdemo djeco.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI