Fenomenalni Bader dodatno nagrađen za potez eventa, Barnettu bonusi za borbu i izvedbu večeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2016 10:25h Autor:

Ryan Bader

Borba Josha Barnetta i Andreia Arlovskog na kraju je proglašena borbom večeri jučerašnjeg UFC Fight Nighta u Hamburgu, dok su bonuse za izvedbu večeri pokupili Josh Barnett i sjajni Ryan Bader.

Čim je Ryan Bader pogodio koljenom Ilira Latifija, bilo je sigurno kako će mu pripasti bonus na kraju eventa. Eventa koji je ipak bio slab, što i dokazuje činjenica da je vrlo slaba glavna borba ponijela naziv borbe večeri, a osim tog bonusa, Joshu Barnettu je pripao i drugi bonus.

Baderovo koljeno jedan je zapravo od najimpresivnijih poteza njegove karijere, budući da njegov borilački stil baš i ne pripada u one koje fanovi vole gledati. No, svako malo on zna iznenaditi nekim ovakvim fenomenalnim potezom, a ovdje je pokazao sjajnu preciznost, osjećaj i “tajming” za pogoditi ovakav udarac.

Borbom večeri proglašena je ona između Josha Barnetta i Andreia Arlovskog, što je dokaz vrlo slabog eventa, jer ta je borba rijetko koga oduševila, odnosno oba borca su pokazali kako su daleko od svojih najboljih izvedbi. Barnettu to ipak neće smetati, jer mu je činjenica da smo vidjeli samo tri prekida pomogla i oko toga da zaradi i bonus za izvedbu večeri. Zapravo, gušenje kojim je došao do pobjede i bilo je jedini potez kojim je podsjetio na ono za što je nekad bio sposoban.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI