Fenomenalan meč dodan na UFC u Pragu: Bivši dvostruki izazivač protiv najvećeg ruskog talenta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2019 10:47h Autor:

Dodson vs. Yan

U četvrtak je potvrđen strašan dvoboj bantam kategorije koji ćemo pratiti na Fight Night priredbi u češkom Pragu, koja je zakazana za 23. veljače. Bivši dvostruki izazivač (u muha kategoriji) John Dodson će se sučeliti s velikim ruskim talentom Petrom Yanom.

Dodson je do UFC-a stigao kroz “reality show” The Ultimate Fighter gdje je slavio u 14. sezoni. Od kada se 2016. vratio u bantam kategoriju bilježi polovične rezultate, a u posljednjem nastupu je poražen odlukom sudaca od Jimmieja Rivere. Taj se meč dogodio u rujnu mjesecu prošle godine.

Yan (11-1) je nedavno potpisao novi ugovor s elitnom promocijom na četiri dodatne borbe. Do sada je neporažen unutar Octagona u tri dosdašnja nastupa. Najprije je pobijedio Teruta Ishiharu, zatim Jin Soo Sona, a u posljednjem nastupu Douglasa Silvu de Andradea. Toliko je bio impresivan u tom meču da je natjerao kut brazilskog borca da baci ručnik i prekine muke De Andradeu. Mnogi vjeruju da je Yan na početku puta prema samom vrhu divizije gdje bi godinama trebao biti “contender”.

Popis borbi UFC FN priredbe u Pragu predvodi poluteškaški obračuna Jana Blachowicza i Thiaga Santosa.

Отличные новости 💪🏻💪🏻💪🏻👊🏻🌪🥊 !!! Сегодня обновили рейтинги UFC @ufc @ufcrussia и мы там на #14 месте в мире- TOP-15 Отличный задел 😬⚡️ #mix fight #mixmartialarts #боксмастерспорта #petryan #ещебудетнашевремя #собакилаюткараванидет #зож💪#силавединстве#сибирь#ufc #нишагуназад #единоборства #жизньбой #2018 @ufc #пощадынебудет #жизньспорт #одержимость🥊 #дальшебольше💪 #времяпоказываетвсе #rcc #arhangelmihail #зож #спорт #здоровье #бытьвоиномзначитжитьвечно #нишагуназад🔝

A post shared by Петр “No Mercy” Ян (@petr_yan) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI