Fedorov brat zatvor napustio u životnoj formi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2017 18:25h Autor:

Alexander Emelianenko

Alexander Emelianenko uskoro će odraditi svoju prvu borbu nakon tri i pol godine i to oko godinu dana nakon što je pušten s odluženja zatvorske kazne. I moramo priznati kako Fedorov mlađi brat ostavlja dojam sjajne forme.

36-godišnji Emelianenko bi se uskoro trebao vratiti borbama, a više puta je napomenuo kako mu je zatvor u potpunosti promijenio život. Rekao je kako je postigao napredak u pogledima na život, ali i u fizičkoj spremi, koju jhe više puta zapustio tijekom karijere. Potpisao je za čečenski Akhmat Fight i uskoro bi u promociji Ramzana Kadyrova trebao imati prvi nastup.

U posljednje vrijeme se na Instagramu često pohvali svojoj formom, pa se to dogodilo i ovih dana, kada je objavio dva videa. Već sam pogled na Alexa nam daje dojam kako je ozbiljno poradio na sebi, posebno ako znamo da je jedno vrijeme nastupao na rubu granice od 120 kilograma, uz podosta zapušteno tijelo. Ovog puta je naveo da je na 115 kilograma, no sve djeluje na svom mjestu, kao što se čini i da je kondicijska sprema na visokom nivou.

Nadamo se kako će uskoro biti poznat datum njegove borbe te da ćemo se moći uvjeriti da li je ovaj dojam točan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI