Fedor Emelianenko: Vjera mi je uvijek na prvom mjestu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2017 22:52h Autor:

Fedor Emelianenko

Točno mjesec dana ostalo je do debi nastupa Fedora Emelianenka u Bellatoru, a promocija svako malo koristi njegovo ime i lik za promociju svog do sada najvećeg eventa. Ovog puta su kroz video provjerili koliko velikom borcu znači religija.

“Vjera mi uvijek dolazi prva, sve ostalo dolazi nakon toga. Ne razdvajam religiju i borbe, one su mi iste”, rekao je Fedor na samom početku ovog videa koji pokušava objasniti zašto je Fedor tolika zvijezda u Rusiji te zašto je legenda unatoč što je toliko povučen i mističan.

“Ja govorim kada je bitno, a to je u kavezu. Jednom će svatko od nas morati odgovarati za sve što je izrekao, nebitno bilo to u ovom životu ili onome što slijedi nakon njega”, objasnio je svoju povučenost i puno manju komunikaciju nego što je to kod nekih drugih boraca. Fedor se nikada nije služio trash talkom, niti je previše promovirao svoje borbe prije održavanja. To zapravo njemu nikada nije bilo niti potrebno.

Pred vama je video u kojem možete vidjeti kako se priprema i zašto vjeruje da će savladati Matta Mitrionea. Drugi dio pokazuje Fedora u Americi te kako se osjeća dok hoda ulicama 1000 kilometara od svog doma. Tamo će morati i odraditi borbu kojom će pokušati vratiti dug američkim fanovima, koji još uvijek pamte njegove teške poraze iz Strikeforcea.

Fedor je sretan i zadovoljan te se nada kako je upravo u tome razlog zašto će savladati Matta Mitrione. Kako on kaže, glavno mu je predstaviti sebe i svoj narod u najboljem svijetlu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI