Fantastični UFC on FOX 30 dobio službeni redoslijed borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2018 21:09h Autor:

Eddie Alvarez i Dustin Poirier

Krajem ovog mjeseca održati će se novi event iz UFC on FOX serije i to jubilarni 30., a UFC je tim putem pripremio uistinu fantastičan program, koji će se održati u kanadskom Calgaryu. Danas je službeno objavljen kompletan program.

U pitanju je event kojeg će predvoditi revanš između Eddiea Alvareza i Dustina Poiriera, boraca koji su svoj prvi duel odradili prošle godine, a on je završio bez pobjednika, odnosno borba je bila poništena nakon ilegalnog udarca upućenog od strane Alvareza, nakon čega Poirier nije bio u stanju nastaviti borbu. Nakon dužeg kombiniranja i nakon što su obojica upisali pobjedu nad Justinom Gaethjeom, oni su napokon ponovno upareni i to za event koji se 28. srpnja održava u Calgaryu.

No, to svakako nije sve, danas je postalo službeno i koje će im se tri borbe pridružiti na glavnom programu, iako je to zapravo bilo lako za pretpostaviti. Pravi “El Clasico” perolake kategorije održati će Jose Aldo i Jeremy Stephens, borci koje je također UFC već ranije pokušavao upariti, a tu je i povratak Joanne Jedrzejczyk, koja se nakon uistinu dugo vremena neće boriti u borbi za titulu, odnosno borbi na pet rundi. Nju čeka duel s Teciom Torres. Glavni program otvoriti će domaći borac Olivier Aubin-Mercier, koji će gledati prema tome da svoj sjajan niz nastavi protiv Alexandera Hernandeza, borca koji je upisao jedno od najvećih iznenađenja ove godine, kada je kao zamjenski borac ekspresno nokautirao Beneila Dariusha. To ga je odmah stavilo među rangirane borce, a ovom borbom ima priliku dokazati kako je tamo zasluženo.

Ukupno se na programu nalazi 12 borbi, podijeljeno na četiri u svaki dio programa, a tu su još mnoga zanimljiva imena, poput Jordana Meina, Islama Makhacheva, Iona Cutelabe, John Makdessia i Rossa Persona.

UFC on FOX 30 – Raspored borbi

UFC on FOX 30 Glavni program

Eddie Alvarez vs. Dustin Poirier
José Aldo vs. Jeremy Stephens
Joanna Jędrzejczyk vs. Tecia Torres
Alexander Hernandez vs. Olivier Aubin-Mercier

UFC on FOX 30 Uvodni program

Jordan Mein vs. Alex Morono
Hakeem Dawodu vs. Austin Arnett
Kajan Johnson vs. Islam Makhachev
Gadzhimurad Antigulov vs. Ion Cuțelaba

UFC on FOX 30 Fight Pass uvodni program

John Makdessi vs. Ross Pearson
Alexis Davis vs. Katlyn Chookagian
Dustin Ortiz vs. Matheus Nicolau
Randa Markos vs. Nina Ansaroff

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI