Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fantastični Škot i precizni Volkov bogatiji za 50.000 dolara, bez iznenađenja oko borbe večeri | Fight Site

Fantastični Škot i precizni Volkov bogatiji za 50.000 dolara, bez iznenađenja oko borbe večeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2018 10:18h Autor:

Craig vs. Ankalaev

Četiri borca Fight Nighta u Londonu zaradila su dodatnih 50.000 dolara na svoj honorar, zahvaljujući sjajnim i dojmljivim nastupima. To su Jimi Manuwa i Jan Blachowicz, sudionici najbolje borbe večeri te borci koji su to zaradili završnicama svojih borbi, Paul Craig i Alexander Volkov.

Akcija koju su pružili Jimi Manuwa i Jan Blachowicz digla je publiku u dvorani na noge i teško se ikoja borba iste večeri mogla mjeriti s njom po uzbuđenju i bonus za borbu večeri bilo je vrlo lako donijeti. Zanimljivo, Manuwi je ovo druga borba večeri u karijeri te je oba puta to bilo u borbama koje je izgubio. Prvi put je bilo protiv Alexandera Gustafssona. Poljak do sada nije imao tu čast i ovo mu je prvi bonus te vrste koji samo dolazi kao šlag na tortu najveće pobjede dosadašnje karijere.

Alexander Volkov također je zasluženo pokupio svoj bonus, zahvaljujući dva kirurški precizna aperkata koji su završili Fabricia Werduma, ali najveća priča eventa je Paul Craig, autor jednog od najvećih preokreta, odnosno povratak u UFC povijesti. Škotski borac uvjerljivo je gubio borbu i deset sekundi prije kraja nje se nalazio na leđima uz ogradu, primajući udarce te se samo očekivalo da borba dođe do kraja. No, onda je nevjerojatnom brzinom podigao nogu, uhvatio glavu svog protivnika, Magomeda Ankalaeva, u trokut i toliko čvrsto stisnuo da ga je samo sekundu prije kraja prisilio na tapkanje. Dugo jedan borac nije ovoliko zaslužio bonus. A Craig je osim toga došao do pobjede koja mu je spasila UFC ugovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI