Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fanovi žele vidjeti borbu Uriaha Halla i Lyota Machide | Fight Site

Fanovi žele vidjeti borbu Uriaha Halla i Lyota Machide

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2015 19:37h Autor:

Ilustracija

Po MMA medijima i forumima krenule su špekulacije oko idućeg protivnika Uriaha Halla, a na kraju je sve to dovelo do jednog kolektivnog mišljenja većine fanova kako bi se Hall trebao boriti protiv Lyota Machide.

Nakon što je Uriah Hall atraktivno savladao Gegarda Mousasia, ponovno se stvorio veliki hype oko ovog borca s Jamajke, sličan onom kad je nastupao u 17. sezoni Ultimate Fightera. Mnogi mu predviđaju da se sad vrijeme za pokušati napasti sam vrh, a onda bi mu trebao i takav protivnik.

Ono što se zanimljivo je da je ta situacija na kraju dovela do toga da se počne lagano raditi pritisak na UFC da organizira borbu Uriaha Halla protiv Lyota Machide. Bivši prvak u poluteškoj te izazivač u srednjoj kategoriji se trenutno udaljio od samog vrha, nakon što je izgubio od Yoela Romera. Po većini fanova, ali i poznatih MMA novinara, upravo bi on trebao biti pravi ispit za Halla.

No, ako se pogleda realno, prema onome što je Hall prikazao, osim atraktivnih poteza s vremena na vrijeme, pravih referenci za napad na vrh baš i nema. Skor mu je 5-3, a iako su mu sva tri poraza došla podijeljenim odlukama, on u tim borbama nije izgledao dobro. Fanovi kao da su brzo zaboravili i totalnu nemoć u prvoj rundi protiv Mousasia, koju je vjerojatno izgubio 10-8. No, možda im se želja ispuni. Mi bi Halla protiv Machide sigurno voljeli vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI