Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fanovi optužuju Cormiera za varanje: U drugom pokušaja vaganja se držao za nategnuti ručnik! (VIDEO) | Fight Site

Fanovi optužuju Cormiera za varanje: U drugom pokušaja vaganja se držao za nategnuti ručnik! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2017 19:45h Autor:

Daniel Cormier

Odmah nakon što je Daniel Cormier, u samo dvije minute, misteriozno skinuo pola kilograma, krenule su teorije kako je to uspio. Jedna s kojom se slaže veliki broj fanovi itekako “drži vodu” ako pogledamo činjenice.

Naime, fanovi su primijetili kako ekipa iz Cormierovog tima, tijekom njegovog drugog vaganja, ručnik drži blago nategnuto, dok borac cijelo vrijeme gleda u vagu držeći se za isti. Čak se u nekim trenucima čini da je pojačao stisak. Razlog se zna, bilo kakva protusila djelovati će na vagu i pokazati manju težinu od one stvarne. Uostalom, ako imate vagu kod kuće, pokušajte sami.

U HD videu koji je objavio MMA Fighting jako je dobro vidljivo ono što potpiruje takvu teoriju i čini se da je UFC-ov prvak poluteške kategorije uistinu varao da bi prošao vagu te na taj način ušao u borbu kao prvak te u slučaju pobjede zadržao pojas. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI