Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fabricio Werdum: Svaki teškaš je opasan protivnik! | Fight Site

Fabricio Werdum: Svaki teškaš je opasan protivnik!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2017 18:38h Autor:

Fabricio Werdum

Predvodnik UFC eventa koji nam slijedi već za tri dana u Australiji je Fabricio Werdum, kojeg čeka borba protiv Marcina Tybure, borca na kojeg gleda kao na još jedan zadatak na putu prema novom napadu na titulu.

Tom zadatku Werdum namjerava pristupiti ozbiljno, kao i svakom protivniku u karijeri, jer je svjestan kakve je situacija među teškašima. Osim toga, na svojoj je koži osjetio što može napraviti jedan udarac, kao onaj koji mu je oduzeo pojas UFC prvaka.

“Među teškašima je postoje laki protivnici, svi su opasni. Samo jedan udarac završava borbu. Moj idući protivnik je jako dobar borac, ima dobra rušenja i dobar jiu-jitsu. Opasan je borac, ali ja imam prednost u iskustvu. Samopouzdan sam i kompletan sam borac koji može parirati u svakom aspektu bilo kome”, rekao je Werdum u najavi svog meča protiv Tybure.

Iako nije više u najboljim godinama, Werdum vjeruje kako ima dovoljno vještina da bi i dalje bio najbolji borac svijeta. Ta mu ambicije nije nestala te protiv Tybure ima zadatak približiti se novom napadu na vrh.

“Ova borba mi je izuzetno bitna jer želim dokazati UFC-u kako sam još uvijek tu i kako čekam moju novu priliku za napad na titulu. Tybura je samo još jedan izazov na putu do mog konačnog cilja. Fanovi će uživati u ovoj borbi, borbi u kojoj ću dokazati da sam najbolji borac na svijetu.”

Nakon što je ostao bez titule, Werdum je savladao Travisa Brownea i Walta Harrisa, no između te dvije borbe je doživio kontroverzni poraz od Alistaira Overeema. Zbog toga se malo udaljio od napada na titulu, no vjeruje kako je svakim nastupom ponovno sve bliže. Uostalom, zbog toga je i prihvatio ovu borbu samo šest tjedana nakon posljednjeg nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI