Fabio Maldonado novi protivnik Stipe Miočića!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2014 09:27h Autor:

Fabio Maldonado

Nakon što je Junior dos Santos zbog ozljede i loma ruke mora odustati od meča sa Stipom Miočićem nije trebalo proći puno vremena da borac hrvatskih korijena sazna svog novog protivnika.

Na finalu brazilskog The Ultimate Fightera protivnik Stipi Miočiću biti će Fabio Maldonado koji se inače bori u poluteškoj kategoriji. U posljednje tri borbe upisao je tri pobjede dok je prije toga imao tri poraza u nizu. Među njima je i onaj protiv našeg Igora Pokrajca. Borba je održana u svibnju 2012. i na kraju je Pokrajac slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Iako će ovo za njega biti prelazak iz poluteške u tešku kategoriji te iako će mu na suprotnoj strani biti opasni Miočić odmah je prihvati novi izazov.

"Moj me menadžer nazvao i pitao želim li ovu borbu, a ja sam odmah pristao. Miočić je sjajan borac s dobrim hrvačkim i boksačkim tehnikama. Idealno bi bilo kad bih imao još tri tjedna da se pripremim, ali nisam imao izbora. Prihvatio sam priliku koja mi se ukazala. Prije nego sam potpisao za UFC posljednju sam borbu imao u teškoj kategoriji. Nekoliko sam se puta u Brazilu borio u teškoj kategoriji, ali sada sam sigurno u boljem fizičkom stanju.", rekao je Maldonado koji je u ovom trenutku na 101 kilogramu.

Maldonado je trenutno na omjeru od 21 pobjede i 6 poraza dok pod UFC-om ima četiri pobjede i tri poraza.

The Ultimate Fighter Brazil 3 Finala održat će se 31. svibnja u Sao Paulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI