Faberu žao Cruza, no hoće meč za titulu privremenog prvaka! (VIDEO)

UFC 08.05.2012 08:02h Autor:

Dominick Cruz vs. Urijah Faber (Photo by Combatilifestlye.com)

Čim je čuo za vijest o ozlijedi svog velikog rivala Dominicka Cruza, Urijah Faber se odlučio oglasiti preko kratkog videa u kojem je zaželio brz oporavak UFC šampionu. No, izrazio je i želju da se na UFC-u 148 održi meč za titulu privremenog prvaka u bantam kategoriji kako ne bi morao dugo čekati na svoj sljedeći meč…

“Siguran sam da su svi čuli strašnu vijest prema kojoj je Dominick Cruz potrgao ligamente koljena. Ima mnogo glasina kako se to dogodilo, neke od njih glase da je kumovala i Ronda Rousey. Ova vijest je loša za sve, a pogotovo za mene i Dominicka. Želim mu brz oporavak. Znam da je htio pružiti dobru borbu. Sada sam u poziciji čekati na vijesti od UFC-a”, poručio je Faber preko svoje službene stranice i dodao:

“Smatram da bih se trebala organizirati borba za privremenog prvaka. Dominick je već jednom bio ozlijeđen skoro godinu i pol dana, a kada ponovno odradi operaciju, sigurno ga čeka pauza od novih devet mjeseci. Nadam se meču protiv top protivnika kao što je Renan Barao. Tu si i Michael McDonald te Ivan Menjivar poslije njih. Čekam kako bih vidio rasplet jer se nadam nastupu 7. srpnja. Ako se mene pita, ja ću nastupiti u Las Vegasu.”

UFC se za sada nije oglasio povodom Cruzove ozljede osim kratke poruke Dane Whitea. Sigurno je da ćemo uskoro saznati kakva je sudbina Fabera i hoće li uopće nastupiti na UFC-u 148.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI