Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Faber spreman prihvatiti "privlačnu" borbu u perolakoj kategoriji | Fight Site

Faber spreman prihvatiti "privlačnu" borbu u perolakoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2014 21:41h Autor:

Uriah Faber

Uriah Faber se oporavlja nakon borbe i poraza od Renana Baraoa, no također već razmišlja o budućim izazovima u svojoj karijeri, pa se tako osvrnuo i na mogućnost da nastupi u perolakoj kategoriji.

Uriah Faber je većinu svoje karijere proveo borećii se paralelno u bantam i perolakoj kategoriji, ovisno o prigodi i protivniku, no od 2010. godine i poraza od Jose Alda bori se u bantamu. Nakon što je poražen dva puta od prvaka Baraoa zna da mu neće uskoro doći nova prilika za napad na naslov te vjerojatno i iz tog razloga razmišlja o povratku u perolaku, koja bi uskoro mogla imati upražnjeno mjesto prvaka.

"Iskreno, dosadilo mi je rezanje kilograma za svaku borbu, no isto tako mi nisu drage ni borbe protiv boraca većih od mene. No, postoje neke borbe u perolakoj koje bih volio odraditi, odnosno neki protivnici. Osjećam se dobro, tijelo mi je u dobrom stanju i mislim da to mogu. Ne bi to bio stalni prelazak, no ako mogu dobiti neke protivnike o kojima razmišljam, vrlo rado bih prihvatio takvu opciju", rekao je Faber.

Faber je tijekom svoje karijere bio  WEC prvak u perolakoj kategoriji te je taj naslov obranio čak pet puta prije nego ga je dva puta savladao Mike Brown te Jose Aldo u posljednjoj borbi koju je odradio u toj kategoriji. Zanimljiva činjenica oko Fabera (30-7, 6-3 u UFC-u) je ta da u karijeri do sada nije izgubio niti jednu borbu koja nije bila za titulu prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI