Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Faber objasnio cijelu situaciju s Conorom | Fight Site

Faber objasnio cijelu situaciju s Conorom

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2015 19:03h Autor:

Uriah Faber detaljno je opisao cijelu situaciju koja se dogodila prije vaganja za UFC 189 event, kad se na hodniku susreo s Conorom McGregorom. Njemu je sve i dan danas izuzetno zbunjujuće.

Zapravo, Faber se ne čudi onima koji govore kako je situacija unaprijed izrežirana, posebno nakon što je objavljeno da će njih dvojica biti treneri na Ultimate Fighteru.

"Priznajem, situacija uistinu izgleda kao da je bila namještena, no nije bilo tako. Baš sam gledao i osjećao sam se čudno, jer da nisam to doživio i ja bih tako mislio", rekao je, a onda je ispričao kako je sve izgledalo prije nego su se pojavila kamere, koje su pratile Conora McGregora.

"Imao sam potrebu obaviti nuždu, a u hodniku je bio samo jedan muški WC i jedan ženski. Pošto je bila gužva, rekao sam momku da pripazi na vrata ženskog, da ću tamo sve brzo obaviti. Dok sam bio unutra netko je pokušao uči i primijetio sam da pokušavaju pustiti Conora. Nakon toga sam izlazio, on je ulazio i bila je jako čudna situacija, bili smo licem u lice", rekao je na nastavio:

"On me je onda dirao po kosi, a ja sam ga uhvatio oko struka. Kad sam osjetio njegova mala rebarca pitao sam ga hoće li uspjeti preživjeti. Nakon toga je krenuo kao da me želi srušiti, a ja sam instinktivno hrvački reagirao i uhvatio mu ruke, jer nisam znao što namjerava."

Na kraju se sve, kao što smo vidjeli primirilo, no Faberu još uvijek nije jasno što se dogodilo:

"Nakon toga je on utišao u WC, a ja svojim putem. Bila je to jako zbunjujuća situacija, ne bih rekao da je bio neki sukob. Sumnjam da je prije vaganja htio nekoga rušiti, jednostavno se dogodila jako čudna situacija."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI