Faber nezadovoljan zbog Reeboka, ali kaže: Takav je život, ovo je njihova kompanija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2015 10:09h Autor:

Urijah Faber

Urijah Faber je posljednji u nizu boraca koji su nezadovoljni s novim pravilima koje je uveo UFC, a tiču se ugovora s Reebokom i raspodijele novca od ovog velikog sponzora. Iako spada u one koji dobivaju najviše novca prema razrađenom i najavljenom principu, čak i Faber gubi u odnosu na to što je zarađivao do sada. Ovaj sjajan borac, naime, ima i svoj borilački brand koji više ne može reklamirati što će mu praktički uništiti taj posao. No, za razliku od drugih, on na čitavu stvar gleda mirno i realno…

"Za mene je sve isto jer se neću opterećivati s tim stvarima. No, činjenica jest da ću gubiti novac jer imam vlastiti borilački brand. Ali ovo je život, ovo je njihov biznis. Oni rade pravila", pomirio se, čini se, Faber.

"Većina će gubiti novac, a tek par će biti na dobitku i to će se samo pogoršavati. Hoće li biti boraca koji će se teško s tim miriti? Hoće. Odavno sam se pomirio s tim da te ovaj sport neće učiniti super bogatim. Dobro živim, bolje od većine svojih prijatelja koji rade u korporacijama. Tako da se ne žalim", dodao je vječni UFC contender.

"Stvari su se promijenile, mnogi su razočarani zbog ovoga. No, sve je to vrlo osjetljivo. Meni je samo žao što se nas borce ništa nije pitalo", zaključuje Faber kojeg 16. svibnja na Filipinima čeka obračun s Frankiejem Edgarom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI