Faber: McGregorove pobjede sjajne su za sport!

UFC 15.10.2015 11:15h Autor:

Urijah Faber

Urijah Faber ovih je dana gostovao na MMA Junkie radiju, a jedna od tema bila je i borba za naslov prvaka između Jose Alda i Conora McGregora.

Faber je Alda imao priliku upoznati i boriti se protiv njega u meču za naslov WEC prvaka u pero kategoriji dok je s McGregorom sudionik novog izdanja The Ultimate Fightera, ali teško mu se odlučiti kome bi dao prednost u meču koji će donijeti prvaka.

"U tom je dvoboju sve otvoreno. Aldo je talentiran i skroman momak te je zaslužio sve što je ostvario. Conor je suprotnost. Nije skroman, ali je dobar momak i također je zaslužio sve do čega je došao. Rekao bih da imam dobar odnos s obojicom.", izjavio je Urijah Faber.

"Conorove pobjede su odlična stvar za ovaj sport. Ljudi ga vole i njegova nova borba za naslov donijela bi veliku zaradu. McGregorova pobjeda ima zbog toga puno smisla, ali meni se stvarno sviđa Aldo. To je borba koja može otići na bilo koju stranu."

Jose Aldo i Conor McGregor borit će se na UFC-u 194 koji će se održati 12. prosinca. Na istom će događaju protivnik Urijah Faber biti Frankie Saenz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI