Faber: McGregor ima dobar instinkt za preživljavanje, bježi kad je u opasnosti!

UFC 13.04.2015 14:51h Autor:

Urijah Faber

Urijah Faber vjeruje kako Conoru McGregoru fali srčanosti i da bježi kad je u problemima.

Faber je sudjelovao u emisiji "The Fighter and the Kid" u kojoj je govorio o Conoru McGregoru.

"Borio bih se s Conorom.", izjavio je Urijah. "On ima nešto što većina boraca nema. Nešto što ja nemam, ni Chad Mendes, nešto što Frankie Edgar ima, a to je instinkt i volja za povlačenjem kad je u opasnosti da mu netko napravi polugu na koljenu. Njegovo koljeno je bilo u opasnosti od malo boli i odmah je odustao. Daj molim te."

Između 2008. i 2010. McGregor je pretrpio dva poraza. Prvo ga je Artemij Sitenkov polugom na koljenu prisilio na predaju, a nakon njega i novopridošli član UFC-a, Joseph Duffy, pomoću "arm triangla". Iako je prije pet godina izgubio od Duffyja, Faber smatra kako se Irčev instinkt za preživljavanjem nije promijenio.

"On će odustati ako mu je tijelo u opasnosti.", kazao je Faber. "Može li se to naučiti? Može li se to izgubiti? Mislim da ne. To je instinkt. Conor ću uvijek odustati."

No, Amerikanac je bio lak i na priznanjima. Izjavio je da je Conor "vrlo talentiran borac" te da ima "veliku mogućnost govora". Urijah je zainteresiran za meč s Ircem, iako je Conor puno veći od njega.

"Mislim da bi to bila dobra borba. Vrlo je atletičan. Masivan je u usporedbi sa mnom. Ali dobra stvar je to što bi on odustao, ja ne bih.", zaključio je bivši izazivač u bantam kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI