Eye se prvi put oglasila nakon stravičnog nokauta: “Dobro sam, napravila sam skupe greške…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2019 11:25h Autor:

Shevchenko vs. Eye

Dojučerašnja izazivačica u muha kategoriji Jessica Eye je nasreću u redu nakon što je doživjela stravičan nokaut u sunaslovnoj borbi UFC-a 238 i nije uspjela doći do titule protiv Valentine Shevchenko.

Kirgistansko-peruanska borkinja je najprije pripremila teren serijom opakih udaraca nogom u tijelo. A onda, kada je Eye htjela blokirati sljedeći, uslijedio je udarac u glavu i nespremna Eye je hladno nokautirana već u zraku. Minutama se nije budila pa je u jednom trenutku u Octagonu zavladala panika. Nasreću, Eye je prošla bez težih posljedica i uskoro će početi trenirati.

U objavi na društvenim mrežama nova članica Xtreme Couture Gyma u Las Vegasu se osvrnula na poraz od Shevchenko. Najprije je prvakinji čestitala!

“Čestitke Valentina Shevchenko. To je bio nevjerojatan udarac nogom u glavu. Zahvalna sam na prilici da s tobom dijelim kavez”, napisala je Eye u prvoj poruci.

Zanimljivo, izazivačica se na sučeljavanju uoči meča pojavila u pancirnoj odori kako bi pokazala “da je otporna na metke” (nadimak Valentine Shevchenko je ‘bullet’). No, realnost je pokazala da se ipak bolje morala spremiti za njezino najjače oružje, a to su moćni “kickovi”.

“Mojim istinskim prijateljima… Hvala vam na svemu, hvala vam na onome što ste napravili za mene. Ja sam dobro i hvala vam na brizi. Imala sam sjajan kamp, nikada se nisam osjećala bolje. Napravila sam neke greške koje su me koštale mnogo. Ovo je takav sport koji nekada može biti grup, ali time se bavim”, dodala je u idućoj poruci fanovima.

Ovo je tek prvi put u čitavoj karijeri i 22 profesionalna meča da je Eye poražena nokautom. Trenutačno je na 3-1 u UFC-ovoj muha kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI