Eye direktno pitala MMA fanove: Zašto ste tako zli? Izgubila sam udarcem nogom u glavu, pa što?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2019 15:52h Autor:

Shevchenko vs. Eye

Nije to bila noć Jessice Eye. Ako je i imala neke iluzije da bi mogla doći do titule UFC prvakinje u muha kategoriji, već sam početak meča protiv Valentine Shevchenko na UFC-u 238 joj je dao do znanja kakav je tvrd zalogaj pokušala zagristi.

Od starta se kirgistansko-peruanska borkinja nametnula kao “gazdarica” Octagona kontroliravši distancu moćnim udarcima nogama po kojima je i poznata. Jednom kada je naviknula Eye na udarce u tijelo, uslijedila je varka i – noga u glavu! Posljedica je vjerojatno najbrutalniji nokaut u povijesti ženskog MMA sporta. S ovim se još mogu mjeriti tek “high kick” udarci Holly Holm s kojima je pokosila Rondu Rousey i Bethe Correiu.

No, novopečena članica Couture Gyma iz Las Vegasa ne očajava. Dapače, iznenađena je onim MMA fanovima koji su zli i koji se naslađuju teškim porazom. U posljednjoj objavi na društvenim mrežama je objavila poznati gif iz “blockbustera” Gladiator na kojem Russell Crowe pita publiku u amfiteatru – “Zar vas ovo ne zabavlja?”.

“Zašto ste neki od vas toliko zli kada govorimo o tom udarcu nogom u glavu? Pa ovo je borilački sport, zar vas to nije zabavilo? Promovirala sam meč, nije prošlo onako kako sam zamislila? Pa što?”, napisala je očito dobro raspoložena Eye.

Najveći dio šala i pošalica na njezin račun je povezan s pancirnom vestom koju je  obukla na službenom sučeljavanju kako bi pokazala da je “otporna na metke”. Naime, nadimak Valentine Shevchenko je “Metak” (Bullet) pa je Eye htjela reći da je nešto iz arsenala UFC prvakinje ovaj put neće zakačiti jer je spremna. Očito nije bila…

Ovo je za Eye bio sedmi poraz u profesionalnoj karijeri, ali i prvi nakon tri uzastopne pobjede koje su joj i donijele meč protiv Shevchenko. Ukupno u karijeri bivša kolegica Stipe Miočića iz Clevelanda ima 12 pobjeda i 7 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI