Evinger razočarana: Borila sam se kao pičkica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2017 12:31h Autor:

Tonya Evinger

Tonya Evinger je poražena u meču za titulu UFC prvakinje u perolakoj kategoriji od Cris Cyborg. Iskreno govoreći, ova hrabra djevojka i suverena prvakinja Invicte je u očima mnogih na UFC-u 214 učinila više nego što se od nje očekivalo. Hrabro se suočila s najopakijom borkinjom današnjice, imala je solidan plan, no na koncu je jednostvno bila nadjačana od realno puno bolje protivnice.

Evinger ne očajava zbog poraza, no razočarana je što nije izdržala svih pet rundi s Brazilkom. Smatra da je mogla više!

“Osjećam se sjajno, ne tražim nikakve isprike. Samo što smatram da sam se borila poput neke pičkice. Ali tako je, kako je”, rekla je uvijek prilično otvorena i izravna borkinja na press konferenciji poslije priredbe te je dodala:

“Jedino sam razčarana što nisam izdržala barem pet rundi. Ne znam zašto sam pala i ne znam zašto se nisam dignula. Ne znam.”

Utjeha za ovu prvakinju Invicte će biti najveća zarada u karijeri koju je ostvarila za ovaj poraz, ali i ugovor s UFC-om koji će nastaviti u sebi prirodnijoj kategoriji do 61 kilograma.

“Da, sljedeći meč će sigurno biti u bantamu. Očito, borit ću se protiv bilo koga. Stoga, idemo dalje.”

Je li pritisak velike priredbe i velikog meča utjecao na njezinu predstavu u Anaheimu? Evinger ne smatra tako, no ipak vjeruje da je mogla dati više.

“Nekako osjećam da sam sama sebe pobijedila. Ne znam kako to objasniti, ali smatram da nisam odradila kako sam mogla. Ništa što sam bacila nije sjedalo na pravo mjesto. Što god bi napravila, nije prolazilo. Tako da ne vjerujem da je razlog veličina priredbe ili čitav spektakl. Htjela sam odraditi pet rundi ili pobijediti. Tako da ću se sada vratiti treninzima i radu”, zaključuje Evinger.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI