Evans: Vjerujem da sam ja taj koji može srušiti Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2013 09:23h Autor:

Rashad Evans

UFC je nakon poraza Michaela Bispinga u meču protiv Vitora Belforta u ogromnim problemima. Izgubili su potencijalnog izazivača za Andersona Silvu i sad su praktički ponovno na početku svoje potrage za nekime tko će popuniti mjesto drugog borca u srednjoj kategoriji.

Nekoliko boraca se nudi, a posljednji koji je odlučio javno istupiti te iskazati zanimanje za ulazak u oktogon sa sjajnim Brazilcem je Rashad Evans.

No, on je trenutno poluteškaš, ali ako bi mu bila zagarantirana prilika za pojas prvaka do 84 kilograma, onda bi ozbiljno razmislio o spuštanju kilaže.

"Jedini razlog zbog kojeg nisam sada u srednjoj kategoriji je činjenica da bih bio na istom mjestu kao što sam sada u poluteškoj, a to nema smisla. Kada bi se pružila neka dobra prilika koja bi bila vrijedna te žrtve, kao poput one za osvojiti titulu, onda bih ozbiljno razmislio o tome. Ja sam već sada u vrhu svoje kategorije i nema smisla da odem u srednju i onda se tamo krenem iz početka dokazivati. Mnogo je toga u igri", rekao je Evans.

"Jednog dana kad završim svoju MMA karijeru, želim se okrenuti i vidjeti iza sebe mečeve s nekim od najboljih boraca u povijesti. Prilika da se borim protiv Andersona za mene bi bila nevjerojatno iskustvo i nešto o čemu bih mogao pričati zauvijek. Reći da sam imao priliku boriti se protiv najboljeg i da sam ga pobijedio… Vjerujem da ga mogu dobiti, imam neke vještine koje bi ga poprilično namučile", uvjeren je Rashad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI