Evans: Snagu udarca ili imaš ili nemaš, AJ je ima, a JJ nema!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.02.2015 10:05h Autor:

Anthony Johnson

"Anthony Johnson će biti prvi čovjek koji će nokautirati Jona Jonesa" – tako barem tvrdi bivši UFC prvak Rashad Evans koji je ujedno i klupski kolega novopečenog izazivača Johnsona u Blackziliansima.

"Vjerujem da, ako krenu u izmjenu, što hoće jer AJ donosi mnogo pritiska u svaki meč, onda će ga nokautirati", izjavio je Evans u emisiji The MMA Hour.

Evans dodaje da Johnsonu za ovaj "podvig" neće trebati previše vremena…

"Rekao bih da će se nokaut dogoditi u prve dvije runde. Siguran sam. Ovo možda zvuči kao da nemam previše poštovanja za Jonesa i ono što je napravio do sada kao prvak. No, iskreno vam govorim…kada govorimo o snazi udarca, ovaj momak stvarno zna udariti jako", tvrdi "Sugar".

"A Jones ne zna?" – postavlja se logično pitanje…

"On se više prilagođava svom protivniku i onda ga natjera da se bori po njegovim pravilima. To je mogao s mnogim protivnicima do sada, no znate, snaga udarca se ne može dobiti. Ili je imate, ili je nemate. Jones je nema. Da, može vas oštetiti laktom ili sličnim stvarima, ali…"

"Jon je vrlo kreativan, a AJ nikada nije bio previše kreativan. Budimo pošteni, Jones je do sada puno puta pokazao da moće primiti jak udarac. Primio ih je puno od Gustafssona, pogotovo aperkata. A upravo su to AJ-ju najdraži udarci. On najjače udara upravo apekatom", proročanski će za kraj Evans…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI