Evans: Otkrio sam Belfortu gdje je Jones najslabiji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2012 08:28h Autor:

Jon Jones i Rashad Evans

Vitor Belfort imao je zaista sjajnu ekipu tijekom priprema za meč protiv Jona Jonesa, a među najvrijednije članove definitivno spada Rashad Evans koji se i sam s njim borio ove godine.

Noćas ćemo napokon dočekati još jednu obranu titule prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa, a protivnik će mu, kao što sigurno već znate, biti Vitor Belfort.

Mnogi ovaj meč opisuju kao susret nove i stare škole, a koja će se pokazati uspješnijom znat ćemo oko 6-7 sati ujutro u nedjelju po našem vremenu kada bi meč trebao biti završen te okrunjen novi prvak ili potvrđen stari.

Belfort nije imao previše vremena za pripremu, ali zato je oko sebe imao u Blackziliansu zaista odličnu ekipu, a dio nje bio je i Rashad Evans koji je ranije ove godine izgubio od Jonesa sudačkom odlukom. "Uočio sam mnogo toga, borio sam se s njim punih pet rundi i sada imam prilično dobru percepciju u čemu je dobar, ali i gdje su njegove slabe točke te sam to otkrio Belfortu."

Evans se nada i da bi tijekom iduće godine možda ponovno mogao dobiti priliku da se bori za titulu prvaka, no u slučaju da noćas pobijedi Belfort, on se protiv njega neće boriti. "Ne, ukoliko Belfort postane prvak, neću se boriti protiv klupskog kolege, naći će se već neka druga borba."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI