Evans osramoćen porazom: Moram nešto promijeniti

UFC 18.04.2016 13:36h Autor:

Rashad Evans

Iza Rashada Evansa je teška noć u Tampi. Bivši prvak u poluteškoj kategoriji je upisao drugi poraz u nizu, s tim da je ovaj stigao kao rezultat nokauta iz prve runde susreta s Gloverom Teixeirom.

“Suga” se osjeća osramoćeno. Iako ga mnogi već otpisuju i šalju u mirovinu, on i dalje želi ostati u igri, ali je i sam svjestan kako su mu za to potrebne određene promjene.

“Ne želim izgubiti nadu, ne želim ostati bez srca u borbama jer je to ono što volim raditi. Naposljetku se nešto mora promijeniti, moram nešto poduzedit. Ovo je sramotno i tužno, ali dobrodošli u život borca. Teško je već sada odrediti nužne promjene. Razočaran sam i tužan, ali moram nastaviti. Lako se boriti i prolaziti kroz sve kada ste na vrhu i kada vam sve polazi od ruke. Raditi kroz razočaranja, sumnje i sve poput toga je zapravo najteže”, izjavio je Evans na konferenciji za medije održanoj nakon UFC on Fox 19 eventa.

Osvajač druge sezone The Ultimate Fightera se nakon ovog nastupa zaustavio na omjeru od 19 pobjeda, pet poraza i jednog neriješenog susreta. “Suga” će u devetom mjesecu navršiti 37 godina, mislite li da još uvijek posjeduje dovoljno municije za akciju u vrhu poluteške kategorije?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI