Evans objasnio otkazivanje borbe: Zdrav sam, ali Komisija je pokazala nultu toleranciju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2016 09:38h Autor:

Rashad Evans (Instagram)

Sinoć se povijesni UFC 205 našao u prvim problemima. Rashad Evans bio je prisiljen otkazati svoj nastup protiv povratnika Tima Kennedyja, razlozi su zdravstveni, a nešto više o istima bivši je prvak progovorio u razgovoru za MMAFighting.com.

Već se Rashad sjeo na avion za New York, a onda ga je pogodila neočekivana vijest. Atletska komisija države New York obavijestila ga je kako neće dobiti licencu za nastup protiv Kennedyja. Evans, kojemu je ovo trebao biti debi u srednjoj kategoriji, tvrdi kako je magnetska rezonanca iz 19. listopada pokazala nepravilnosti.

“Suga” je zatim dobio upute od Komisije da prođe dodatna testiranja, za koja on tvrdi kako ih je prošao te je samim time bio uvjeren kako će nastupiti u Madison Square Gardenu.

“Razočaran sam. Zdrav sam. Ne želim da se itko brine oko mene. Dobro sam, barem fizički gledano. Nikad se nisam osjećao bolje. Ovo je stvar Komisije i njenih pravila. Pretpostavljam kako imaju nultu toleranciju kada su u pitanju ovakve stvari”, poručio je Evans pa se ukratko osvrnuo na svog nesuđenog protivnika, kao i na nastavak karijere:

“Čovječe, imao sam nešto posebno za Tima. Ovo ne mijenja činjenicu da se želim boriti i ne mijenja ništa po pitanju moje borilačke karijere. Ovo me neće poraziti.”

Nije poznato kada će se Evans vratiti, ali je otkrio kako se nada da će mu UFC ponuditi borbu u prosincu. S druge strane, još uvijek je i nejasna Kennedyjeva situacija. On je pak ovu vijest saznao jednom kada je sletio u New York.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI