Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Evans: Jones je mentalni slabić | Fight Site

Evans: Jones je mentalni slabić

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2012 09:43h Autor:

Jon Jones

U verbalnom ratu Jona Jonesa i Rashada Evansa, dvojice boraca koji će ukrstiti rukavice u glavnoj borbi UFC-a 145, došlo je vrijeme da sljedeći metak ispali izazivač za naslov.

Evans je u razgovoru za MMAWeekly, šampiona i svog bivšeg prijatelja nazvao mentalnim slabićem.

“Poznajem pravog Jona Jonesa, nervoznog klinca koji me pitao kako da se obuće, kako da priča i kako da se bori. Znam kako reagira kada stvari ne idu onako kako ih je zamislio. On to jednostavno ne može podnijeti mentalno. Ja sam, s druge strane, bio u mnogo teških mečeva u kojima sam bio pod velikim pritiskom. Bio sam u emotivnim bitkama protiv likova kao što su Bisping ili Rampage. Jon nikada nije bio u takvoj situaciji. Znam da ću vratiti svoj pojas prvaka na UFC-u 145”, tvrdi Evans koji svoju prednost vidi i u zajedničkim treninzima koje su odradili dok su obojica bili dio tima Grega Jacksona.

“Znam sve o njemu, znam sve o njegovim trenerima i o njegovom kampu. Vjerojatno bi vam mogao reći što točno u ovom trenutku radi. On je u istom okruženju, u istoj dvorani s istim trenerima kao i dok sam ja bio tamo. No, ja sam u sasvim drugim uvjetima. Naučio sam mnogo toga, napravio sam promjene… Jon nema pojma što će napraviti te večeri.”

Evans je svjestan prednosti u dužini ekstremiteta svoj protivnika, no tvrdi:

“On je duži, no zato ću se ja uvući ispod njega i ‘otpustit’ ću svoj pakao. Srušit ću ga i dovršiti GNP-om. Na takvom sam nivou da u svakom trenutku mogu srušiti bilo koga na svijetu. Jon Jones nije nepobijediv. Znam da ga mogu svladati”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI