Evans: GSP može pobijediti Andersona, stvarno u to vjerujem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2012 11:01h Autor:

Rashad Evans

Hoće li se zaista dogoditi meč između Andersona Silve i Georgesa St-Pierrea još uvijek nitko ne zna, no Rashad Evans već je odabrao svoju stranu i čini se da će on u tom slučaju biti veliki navijač kanadskog borca.

Pobjednik druge sezone The Ultimate Fightera , Rashad Evans, nada se kako će Dana White uspjeti u svom velikom naumu da se organizira borba između Andersona i GSP-a. Trenutno je najveći problem kilaža u kojoj će biti održana borba, no zato je poznato da bi se onda mogla dogoditi tijekom svibnja 2013. godine, najvjerojatnije u Dallasu pred gotovo 100 tisuća gledatelja.

Evans je odlučio otvoreno reći za koga navija. "Da, definitivno mislim da GSP ima priliku pobijediti Andersona. Silva je odličan borac, ali ima problema s obranom od rušenja, a onda kad se nađe u parteru prečesto dozvoljava protivnicima da dolaze u dominantne pozicije. Vidjeli ste što je radio Chael Sonnen. On je imao nekoliko prilika za završiti meč, a ako stavite GSP-a u takvu poziciju on to neće propustiti iskoristiti, Anderson bi izgubio. Zaista mislim da GSP može pobijediti Andersona", rekao je Rashad u razgovoru za portal MMA Fighting.

Kad je i pitanju Evansov povratak u oktogon, spominje nje mogućnost odrađivanja borbe protiv Minotaura početkom veljače 2013. godine na UFC-u 156, ali takva informacija još uvijek nije potvrđena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI