Eubanks prijeti Roganu “jer ne zna tko je”: Joe i ja ćemo se jednom naći u kavezu, ne može to izbjeći!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2018 13:59h Autor:

Ilustracija

Nesuđena dvostruka UFC izazivačica u muha kategoriji Sijara Eubanks je dokazala svoju eksplozivnu narav i “kratki fitilj”. Nakon što je nedavno izbačena iz meča za titulu na UFC-u 230, vatrena finalistica TUF-a se na društvenim mrežama okomila na svog šefa Danu Whitea.

Svašta je Eubanks izgovorila Whiteu i UFC-u, a nedavno je otkrila i da je sve to predsjedniku UFC-a rekla i u telefonskom razgovoru.

“Dao mi ga je na telefon. Vrištala sam na Danu. Očito da mi je to u krvi. Govorila sam mu da me zajebao i da ću svima to reći. Rekla sam mu da je propustio najveće iznenađenje u povijesti UFC-a jer bi nokautirala Valentinu”, otkrila je Eubanks u recentnom intervjuu.

No, nije Dana White jedini koji joj je stao na žulj. Kada je prvotno najavljen meč protiv Valentine Shevchenko na UFC-u 230, UFC-ov komentator Joe Rogan je u svom podcastu izjavio da on nikada nije čuo za Eubanks.

Nesuđena UFC izazivačica: “Vrištala sam na Danu Whitea i vrijeđala ga! To mu se svidjelo!”

“Bez uvrede, ali ja uopće ne znam tko je Sijara Eubanks, a ja sam taj koji komentira mečeve za UFC”, tada je izjavio slavni analitičar što je očito povrijedilo vatrenu borkinju.

Ona sada tvrdi da će se suočiti s njim.

“Već sam mu poslala ‘tvit’, ali nije ništa odgovorio. Joe Rogan zna tko sam, znao je i prije tko sam. Mislim da nije to trebao reći u svom podcastu. Smatram da je to nepoštovanje mene”, smatra Eubanks i zaključuje:

“Ja i Joe. Nisam sretna s Joem Roganom. Ne može izbjeći da me jednog dana ne intervjuira. Jednog dana će se naći sa mnom u kavezu, a imat će mikrofon u ruci. A onda ću mu  pokazati kako se osjećam.”

Što je Eubanks imala na umu, nije poznato. No, ovakve prijetnje sigurno neće dobro sjesti Joeu Roganu kojem su upućene. Eubanks će na UFC-u 230 nastupiti protiv Roxanne Modafferi. Istu borkinju je već svladala u polufinalu TUF-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI