Eubanks izgubila živce zbog micanja iz meča sa Shevchenko: “Dana, ti si jebena kukavica! Požalit ćeš zbog ovoga!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2018 10:44h Autor:

Sijara Eubanks

Sijara Eubanks se neće boriti protiv Valentine Shevchenko za titulu UFC prvakinje u muha kategoriji na UFC-u 230! Umjesto nje, mjesto je ponovno dobila bivša prvakinja u slamki – Joanna Jedrzejcyzk. U ovom trenutku nije poznato hoće li Eubanks uopće nastupiti na UFC-u 230 i koja je njezina sudbina u elitnoj promociji.

Naime, njezina reakcija na micanje s popisa borbi je bila toliko žestoka da bi posljedice mogle biti kobne. Doduše, Eubanks je postove na društvenim mrežama u kojima je vrijeđala Danu Whitea i Micka Maynarda izbrisala te je svoje objave ublažila. No, “screenshotovi” su ipak ostali.

“Dana White i Mick Maynard su gomila jebenih kukavica! Maknite me iz tog meča i zažalit ćete!, napisala je očito bijesna Eubanks.

UFC vratio meč za titulu na UFC 231: Shevchenko vs. Joanna ipak u Torontu!

Kasnije je ublažila i umjesto tog statusa je stavila:

“Ovo je moj život s kojim se igrate Dana White i Mick Maynard.”

No, nažalost poruka Whiteu i Maynardu nije bila jedino što je bijesna dojučerašnja “contenderica” napisala. Revni internet kroničari su zabilježili i ovu konverzaciju iako je i ona kasnije izbrisana.

“Valentina Shevchenko, ja i ti jebačica majke ćemo se boriti. Joanna ostavi svoje dupe na odmoru gdje i jesi. Nisi spremna za ove velike pse. Želim svoj jebeni pojas”, stoji u poruci Eubanks.

Na ovu poruku su joj fanovi odgovorili da bi trebala prestati s ovakvim objavama jer gubi navijače, a svi ionako žele vidjeti Joannu u meču protiv Shevchenko.

“Zar mene boli kurac za fanove? Zar mi vi plaćate račune? Ne. Imam obitelj, trenere i prijatelje koji me vole. Ne trebam jebene sljedbenike da bih bila sretna!”, odgovorila je Eubanks i vjerojatno si zapečatila sudbinu u UFC-u!

Nakon ovakvih poruka upućenih direktno čelnicima UFC-a, teško je očekivati da će Eubanks ostati dio promocije. Posebno nakon što je pala vagu uoči finala The Ultimate Fightera, a sada je reagirala prilično emotivno  na otkazivanje meča protiv Shevchenko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI