Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Četiri borbe potvrđene za Fight Night 45 | Fight Site

Četiri borbe potvrđene za Fight Night 45

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2014 20:04h Autor:

Edson Barboza

Dvije su nove borbe u lakoj kategoriji potvrđene za UFC Fight Night 45 koji će se održati u Atlantic Cityu. Edson Barboza će se probati vratiti na pobjedničke staze protiv Evana Dunhama, dok će Gleison Tibau nastupiti protiv Pata Healya. Također, na istom eventu nastupit će i Rick Story protiv Johna Howarda, kao i John Lineker protiv Alptekina Ozkilica.

Nakon poraza od Donalda Cerronea, Edson Barboza (13-2, 7-2 u UFC-u) saznao je svog novog protivnika, a nastupiti će na eventu kojeg u glavnoj borbi predvodi upravo "Cowboy". Barbozin protivnik je Evan Dunham (14-5, 7-5 u UFC-u) koji je svoj zadnji poraz doživio također od Cerronea.

Druga borba u istoj kategoriji bit će ona u kojoj će Gleison Tibau (28-10, 13-8 u UFC-u), jedan od najiskusnijih UFC-ovih boraca, nastupiti protiv još jednog iskusnog, Pata Healya (29-19, 0-3 u UFC-u) koji unatoč dobrim nastupima u sjajnim borbama još nije uspio ostvariti službenu UFC pobjedu.

Zanimljiv okršaj dolazi i u velter kategoriji, a sastaju se dva sjajna borca koji su poraženi u svojim posljednjim nastupima. Rick Story (16-8, 9-6 u UFC-u) će poraz od Kelvina Gasteluma probati isprati pobjedom protiv atraktivnog Johna Howarda (22-9, 6-4 u UFC-u) i to je duel koji sigurno jamči spektakularnu borbu.

Posljednja potvrđena borba je ona između dva perspektivna borca lake kategorije. Nakon što mu je poraz od Bagautinova malo poremetio planove, John Lineker (23-7, 4-2 u UFC-u) po svoj novi napad na vrh kreće protiv Alptekina Ozkilica (9-2, 1-1 u UFC-u) koji je u svojoj posljednjoj borbi također doživio poraz.

Zanimljivo je da su svih ovih osam boraca izuzetno perspektivni UFC borbi, koji u svojim posljednjim nastupima imaju poraze. Atlantic City i event koji 16. srpnja predvode Donald Cerrone i Jim Miller bit će im prilika za iskupljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI