ESPN+ u subotu dobio pola milijuna novih pretplatnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2019 10:37h Autor:

Henry Cejudo i TJ Dillashaw

Dobre vijesti za UFC dolaze s nove platforme na kojoj će se emitirati većina njihovih borbi, ESPN+. Oni su objavili kako su u subotu, prije nego je krenulo emitiranje prvih borbi, došli do preko pola milijuna novih pretplatnika.

Dok UFC i javnost iščekuju službene rezultate gledanosti, koji bi se trebali pojaviti tijekom sutrašnjeg dana, iz ESPN je došla informacija koja je sve kolektivno razveselila. 525.000 novih pretplatnika dobila je platforma u subotu, prije početka emitiranja UFC Fight Nighta u Brooklynu. Još 43.000 takvih pretplatilo se u petak. Pretpostavlja se kako je i većina njih također pristigla zbog UFC-a.

UFC nikada nije izašao s točnim brojem američkih korisnika Fight Pass servisa pa ne možemo znati je li u pitanju ta ista ekipa ljudi, koja je samo promijenila platformu. Fight Pass je u Americi ugašen, ali je ostao aktivan za ostatak svijeta i korisnici na raspolaganju imaju sve sadržaje koje će UFC emitirati na ESPN+.

ESPN+ je posljednje podatke u pretplatnicima izbacio u rujnu prošle godine, a istih je tada bilo nešto preko milijun. Što se tiče pretplatnika ESPN televizijskog paketa, njih u Americi trenutno ima preko deset milijuna te je glavno sredstvo emitiranja prijenosa u većini Sports barova. U pitanju su ugostiteljski objekti s većim brojem velikih ekrana, u kojima uz prijenose raznih sportova možete konzumirati hranu i piće u društvu ostalih zaljubljenika u sport.

Koliko je točno ljudi gledalo priredbu te koje su bile najgledanije borbe, saznati ćemo sutra.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI