ESPN došao od informacije: Cerrone i Lawler borit će se u New Yorku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2016 19:14h Autor:

Donald Cerrone

UFC 205 nema još niti jednu potvrđenu borbu, ali od strane vrlo relevantnih izvora došla je informacija kako je gotovo sve dogovoreno za susret koji će rasveseliti apsolutno sve MMA fanove, odnosno za borbu Donalda Cerronea i Robbiea Lawlera.

Do te informacije došao je jedan od najpoznatijih MMA novinara, Brett Okamoto s ESPN televizije. On je na Twitteru obavijestio fanove o informacijama do kojih je došao:

“Nije još ništa službeno, ali došao sam do informacija kako stvari idu jako brzo i dobro u smjeru dogovaranja borbe Lawlera i Cerronea u New Yorku.”

Ta se borba spominje već posljednjih dana, a zapravo je sve krenulo s time da je Dana White rekao kako traže protivnika za Robbiea Lawlera, da bi nakon toga uslijedio ‘tweet’ Cerrone kako ‘on poznaje momka’. Fanove je odmah oduševila ta ideja, a nerijetke su situacija gdje vodstvo promocije upravo na takve stvari najbolje reagira.

UFC 205 održava se 12. studenog u New Yorku, a Dana White je nedavno izjavio kako se trenutno u slaganju tog programa te da bi uskoro trebali izaći s prvim imenima. Ovim ove borbe, već se neko vrijeme spominje meč između Rashada Evansa i Tima Kennedya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI