Esparza optužila Gadelhu: Ona je varalica, bila je nauljena tijekom meča! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2018 08:52h Autor:

Claudia Gadelha/Instagram

Carla Esparza je poražena od Claudie Gadelhe na tek održanom UFC-u 225 koji smo proteklog vikenda pratili iz američkog Chicaga. Na kraju meča koji je otišao do konačne sudačke odluke, suci su prednost dali Gadelhi – i to podijeljenom odlukom!

Gostujući u emisiji “The MMA Hour”, Esparza sada tvrdi kako je Gadelha varala u tom meču i žali što još dok je dovoboj trajao, nije svoju protivnicu prijavila sucima…

“Varala je u tom meču, nauljila se prije početka. Razmišljala sam da nešto kažem sucu između rundi. Htjela sam reći da je nauljena, ali jednostavno u tom trenutku nisam znala kako to izvesti”, objašnjava Esparza i dodaje kako joj je gledanje snimke meča samo potvrdilo prvotno mišljenje.

“Sve je vrlo sumnjivo. Gledala sam snimku meča i moje ruke su se klizale s nje. Čak i kada sam pokušala uhvatiti ‘armbar’, moje ruke su bile sklizave. Ona je varalica, ali to me ne iznenađuje. Prema mom mišljenju, čitavo vrijeme je bila prljava bokinja. Tako je, kako je.”

Unatoč varanju Esparza vjeruje da je bila bolja i da su suci trebali njoj dati pobjedu.

“Neovisno o svemu, vjerujem da sam i ovako pobijedila. Onako bi bila samo još više dominantna. Da nije bila nauljena… Claudia, ti si varalica, čista varalica! To nije fora. Tako je kako je, ali to je činjenica.”

“Čitavo vrijeme sam je pokušala dobiti u ‘armbar’. Nekoliko puta sam bila blizu tijekom meča, ali svaki put bi mi jednostavno iskliznula. Na kraju druge runde sam planirala reći nešto sucu i to što nisam sada me muči. Nikada prije nisam bila u takvoj situaciji. Možda su je mogli obrisati, stvarno ne znam. Čula sam da ljudi ovo rade godinama, ali nikada se s tim nisam susrela uživo”, zaključuje UFC-ova borkinja slamka kategorije.

UFC se još uvijek nije oglasio oko ovih ozbiljnih optužbi, baš kao niti Atletska Komisija koja je nadzirala priredbu u Chicagu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI