Eryk Anders vrlo duhovito prokomentirao svoj subotnji poraz od Santosa

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2018 14:20h Autor:

Thiago Santos i Eryk Anders

Eryk Anders hrabro je pristao uskočiti u borbu protiv Thiaga Santosa samo tjedan dana prije održavanja te je na kraju još hrabrije pao. Unatoč porazu, zadržao je vedar duh te je objavio vrlo zanimljivo obraćanje nakon borbe.

Anders je tri runde izdržao pružati otpor puno spremnijem Santosu, koji je na event također uskočio kao zamjena, ali je ipak imao više vremena za pripremiti se, posebno s fizičke strane. Bila je to podosta neizvjesna borba, gdje je Anders čak dominirao većinu treće runde, no onda je ostao bez snage te je runda završila tako da je primao teške udarce laktovima, nakon čega nije bio u stanju doći do svog kuta te je borba prekinuta.

“Neovisno o ishodu borbe, jako sam se dobro zabavio. Bacio sam kocku, došao sam i mislim kako sam ostavio u kavezu sve što sam imao. To je nešto s čime mogu živjeti. Naravno, moralne pobjede ne postoje te ja već gledam prema idućem izazovu”, napisao je Anders na Instagramu, dok je na Twitteru imao sličnu objavu, uz dodatak kako se nada borbi protiv Eliasa Theodoroua na UFC 231 eventu u prosincu.

Koliko mu je duh ostao vedar i dan nakon toga, otkriva poruka koju je ostavio dan kasnije.

“Ovako umoran nisam bio od dana kada sam se vjenčao”, napisao je uz montažu na fotografiji. To najbolje opisuje koliko je dao sve od sebe, ali jednostavno nije bio u stanju nastaviti dalje.

U svakom slučaju, uvjereni smo da će UFC ovo cijeniti, možda baš na način da mu ugovore spomenutu borbu koju želi, protiv Eliasa Theodoroua u Torontu.

View this post on Instagram

🎩

A post shared by Eryk Anders (@erykanders) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI