Erick Silva: Razočarao sam one koji su vjerovali u mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2014 20:56h Autor:

Erick Silva

Erick Silva nikako ne može biti zadovoljan svojim subotnjim nastupom. Imao je priliku za veliki iskorak, u prvoj rundi je imao priliku završiti borbu, no nije uspio, a iako je izdržao puno udaraca i pokupio dosta novih simpatija, pobjeda je ono što se pamti, a on nije uspio doći do nje.

Nakon poraza od Matta Browna, Ericku Silvi nije bilo lako. Ovaj momak nikako da spoji dvije UFC pobjede, a ovog puta je imao i veliku priliku, budući da je nastupio u glavnoj borbi. Nakon što se sve sleglo, obratio se svojim fanovima i prijateljima preko svog Twitter profila.

"Prije svega bih se htio zahvaliti svima koji su me podržavali i koji su došli pogledati borbu te su vjerovali u mene. Razočarao sam ih i nemam isprike za to. Znam da sam slabih od nekih izuzetno jakih momaka, no ja ne odbijam borbe, neovisno o protivniku i možete biti sigurni da ću se uskoro vratiti. Još jednom hvala svima."

Silva je tako nastavio svoj slijed u UFC-u koji se može ukratko opisati pobjeda-poraz-pobjeda-poraz. Iako je vrlo popularan u Brazilu i UFC od njega želi stvoriti zvijezdu, po onome što je do sad pokazao, ipak mu nije mjesto u samom vrhu. No, ima još vremena, ove godine puni 30, a neki borci su punu borilačku zrelost doživjeli u dosta kasnijim godinama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI