Erick Silva pobjedu posvetio sinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2014 20:00h Autor:

Erick Silva

Velika brazilska zvijezda Erick Silva došao je do nove pobjedu u UFC-u nokautiravši Takenoria Satoa. Iako se mora priznati da je protivnik bio nedostojan UFC-a, mora se čestitati Silvi na odličnom snalaženju, kao i na atraktivnim udarcima petom koje su gledatelji imali priliku vidjeti prvi puta u UFC-u.

Silvin protivnik Takenori Sato nije imao šanse. Nakon neuspjelog "one lega" neshvatljivo je nastavio držati Silvinu nogu, pa čak i dalje nakon što je počeo primati udarce u glavu, sve dok sudac nije prekinuo borbu. Izgledao je vrlo neiskusno za jednog borca koji je prije toga imao već 32 profesionalna nastupa te je bio i Pancrase prvak u velter katagoriji.

"Bio sam ganut, naravno da je to bilo zbog pobjede, no i zbog toga što sam pobjedu posvetio svom sinu. Imao sam njegovo ime napisano na štitniku za zube. Čuli smo se prije nego sam došao ovdje, a i cijelo vrijeme u kampu sam mislio na njega", rekao je Silva nakon borbe.

Borba protiv Satoa došla je u pravo vrijeme, jer je Silva u posljednjoj borbi poražen od Kima. Na pitanje da li je bilo nekog pritiska prije borbe rekao je: "Nije bilo pritiska, ali sam bio jako motiviran. Poraz u posljednjoj borbi me je tjerao da idem više nego ikada do sada i pripremio sam se uistinu vrhunski. Bio sam u kampu tri mjeseca i to je sigurnio najbolji kamp koji sam ikada odradio. Sigurno ću se vrlo brzo vratiti tamo i raditi naporno da ponovno mogu pružiti nastup kao u ovoj borbi."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI