Erick Silva: Još je rano za priče o meču za titulu

UFC 10.06.2013 08:35h Autor:

Erick Silva

Erick Silva bori se u UFC-ovoj velter kategoriji i on se suočio sa Jasonom Highom na UFC on Fuel TV 10 eventu, a tom je prilikom pobijedio je polugom u prvoj rundi.

Erick je u svojoj prvoj UFC borbi porazio u Luisa Ramosa nokautom poslije svega 40 sekundi u prvoj rundi. U drugoj borbi se našao u oktogonu s Carlom Paraterom i izgubio je zbog diskvalifikacije. Njegova treća borba u ovoj organizaciji je bila protiv Charliea Brennemana kad je pobijedio polugom u prvoj rundi i dobio je nagradu za "Submission of the Night".

Nakon toga je dobio malo jačeg protivnika – sada bivšeg UFC-ovog borca Jona Fitcha. Erick je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca i ta borba je dobila "Fight of the Fight" nagradu.

Iako su ga neki nakon efektne pobjede u Fortalezi proteklog vikenda htjeli gurnuti u ulogu za kandidata kojem bi bio dodijeljen status izazivača, Erick je odbio takve priče.

"Mislim da je još uvijek prerano. Da budem iskren, nisam uopće zainteresiran za pojas trenutno. Sve što sad želim je raditi svoj posao. Samo ću čekati da UFC odredi moju sljedeću borbu, a kad se to dogodi, ja ću se koncentrirati na nju. Bio bih najsretniji kad bih mogao odraditi još 20 mečeva prije borbe za titulu prvaka", rekao je Erick.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI