Emotivni White nakon posljednjeg meča u povijesnom “TUF zdanju”: “Sve uspomene iz dvorane ćemo uzeti sa sobom”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2018 11:05h Autor:

TUF 1 – Screenshot

Utorak je bio dan  za povijest u UFC-u. I to u pravom smislu te riječi. 8. epizoda UFC-ovog šoua “Dana White’s Thuesday Night Contender Series” je ujedno označila i kraj druge sezone ove serije koja će se nastaviti i sljedeće godine.

No, ono još bitnije jest kako je ovo bio i posljednji event ikada održan u UFC-ovom “Training centru”, poznatijem kao zdanje u kojem su se svih ovih godina održavali dvoboji u “reality showu The Ultimate Fighter”.

Nakon što su mečevi završili predsjednik promocije Dana White je izašao pred novinare i najavio zatvaranje ovog zdanja i gradnju novog.

“Kupili smo zdanje do ovoga koje je ogromno. I sada izgrađujemo najmoderniju dvoranu pa ćemo za sljedeću sezonu ćemo imati novu dvoranu u kojoj će se održavati DWTNCS. Ima mnogo povijesti u ovom zdanju, mnogo toga se ovdje dogodilo. Ali sada gradimo sve novo za iduću sezonu, čak i nove TUF urede i sve ostalo… Sve uspomene iz ove dvorane ćemo uzeti i za novu dvoranu. Ponest ćemo sve potpisane dresove svih prošlih TUF sezona. Bit će to puno bolja dvorana, ali će izgledati isto. I neće biti ovako vruće”, našalio se na kraju Dana White iako se vidjelo da emotivno i sam doživljava rušenje dvorane koju su izgradili davne 2004. godine i koja je zapravo označila uzlet njihove promocije.

Upitan o nastavku “reality showa The Ultimate Fighter” predsjednik UFC-a otkriva kako će se on ipak nastaviti na ESPN-u.

“TUF će se nastaviti. Tu je i dalje veliko tržište za takav proizvod. Ljudi gledaju samo brojke na televiziji, ali s pojavom digitalnih platformi i interneta, broj gledatelja je puno veći. Ali više nećemo raditi dvije sezone u godini, nego samo jednu. To će biti odrađeno u suradnji s ESPN-om i ESPN+ platformama”, otkriva White.

“Hardy treba još raditi…”

Novinare je zanimao i kontroverzni Greg Hardy, koji je ponovno impresionirao, ali je ponovno ostao bez ugovora. Barem za sada…

“Rekao sam mu da se nadam da radi na hrvanju, jer će ga protivnici htjeti rušiti u budućnosti. Nisam siguran da će itko više htjeti s njim ostati na nogama. Kaže da radi na hrvanju, da radi na BJJ-ju. Svaki dan, čitav dan… Nastavit ćemo ga gurati, davati mu borbe i vidjet ćemo što će se dogoditi”, odgovara White i dodaje:

“Razlika je ipak u nivou natjecanja u odnosu na UFC konkurenciju. On ima 2-0, a protivnik 3-0. Ali da, visok je, jak je… Udara snažno, čak je i primio nekoliko udaraca u bradu i preživio ih.”

Predsjednik UFC je kratko prokomentirao eventualni povratak legendarnog GSP-a, koji je sam izrazio zainteresiranost za novi pokušaj u Octagonu.

“Čuo sam da je rekao neštio tako, ali nismo pričali. Ali to bi bilo dobro, čini se da ćemo pričati. Toronto bi imao smisla za njega”, kratak je White koji zaključuje:

“Ali ne, vjerojatno se neće boriti za pojas. Odrekao se pojasa u velteru, pa  u srednjoj…”

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI