Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Emotivna Ronda ljutito se obratila: Holly Holm je lažnjak, pročitala sam njeno glumatanje | Fight Site

Emotivna Ronda ljutito se obratila: Holly Holm je lažnjak, pročitala sam njeno glumatanje

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2015 11:32h Autor:

Ronda Rousey i Joe Rogan

Nakon napete situacije koja se dogodila pri sučeljavanju nakon vaganja, Ronda Rousey se obratila fanovima i svojoj protivnici. Vrlo emotivno, pokušavajući zauzdati bijes, Ronda je najavila dokazati zašto je baš ona prvakinja.

Ronda Rousey se već na samu pozornicu popela podosta ljutito, nekako stidljivo pokušavajući prikazati osmjeh, ali nakon što je odradila vaganje, njeno stanje je eskaliralo. Brzo se ustala i jednostavno unijela Holly Holm u lice, na što je izazivačica odgovorila šakom na njenom licu. Onda je došlo do naguravanja koje je morao zaustaviti Dana White, rijetka situacija za vidjeti u slučaju ženskih borbi.

Kad je Joe Rogan priupitao Holm što se dogodila, ona je jednostavno uz osmijeh rekla: "Ne znam, ja sam ovdje izašla na piće. Došla sam šokirati svijet i to mislim i napraviti."

Ljuta Ronda ipak je imala malo dulji monolog te se obratila fanovima, ali i svojoj protivnici. Izuzetno emotivno neuravnotežena, gotovo bijesna, rekla je:

"Htjela sam joj se unijeti u lice i pokazati joj kako sam ja ovdje s razlogom. Ona je ta koja je prva stavila šaku na moje lice, ja je nisam niti dotaknula. Onda sam joj rekla kako sam pročitala njeno lažno slatko ponašanje. Sve je to bilo lažno, sve do sada. Pokazivanje respekta, kad se ponašala kao draga djevojka, za svu tu laž ću joj naplatiti. Nisi prva osoba koja smatra kako ima savršen plan za mene. Nisi prva čiji kamp smatra da je smislio pravu taktiku. Pokazati ću zašto sam ja prvakinja."

Čini se kako se Ronda nije smirila još neko vrijeme te je par sati nakon toga objavila i status na svom profilu jedne društvene mreže. Teško ga je pravilno prevesti, pa ga prenosimo u originalu:

"Fake ass cheap shotting fake respect fake humility bitch – "preacher's daughter" my ass – I see through your fake sweet act now – you're getting your ass kicked tomorrow, and I'm really going to enjoy the beating I give you #andSTILL"

Ukratko, nastavilo se vrijeđanje protivnice i nabrajanje gotovo istih stvari. Već se po četvrtoj epizodi Embeddeda dalo zaključili da Ronda nije baš stabilna, a što će tek biti u borbi, ostaje nam za vidjeti. 

I na kraju razmišljanje, što bi tek bilo da Ronda ima neku verziju ženskog Conora ili Sonnena za protivnicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI