Emotivan povratak Matta Hughesa u bolnicu gdje je vraćen u život (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2017 09:44h Autor:

Screenshot

Legendarni UFC prvak i član UFC-ove Kuće slavnih, Matt Hughes se četiri mjeseca nakon teške prometne nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, vratio u bolnicu Sv. Ivana gdje je proveo najveći dio oporavka. Hughes se vratio kako bi se zahvalio osoblju bolnice koja mu je pružila najbolju moguću skrb te ga je praktički vratila u život.

Oporavak UFC legende je uistinu čudestan. Nakon što je na njegov kamionet naletio vlak, Hughes je u bolnicu prevezen u iznimno teškom stanju kome. Prvi dani nisu davali dobre prognoze, no kako je vrijeme odmicalo Hughesovo stanje se popravljalo. Uskoro je došao k svijesti, počeo je komunicirati s bližnjima te su vijesti o njegovom oporavku dobile puno vedriji ton. Čitavo vrijeme uz njega su bili prijatelji i obitelj koji su mu kroz proces oporavka davali punu podršku.

“Moja obitelji prijatelji su mi rekli da je čitav tim u bolnici Sv. Ivana bio zaista divan prema meni. To mi nevjerojatno puno znači. Hvala vam na tome”, rekao je bivši UFC prvak prilikom male svečanosti koja je priređena upravo radi njegovog tako uspješnog oporavka.

Prije nekoliko dana Hughes je prvi put ušao u sportsku dvoranu nakon teške nesreće. Zajedno sa svojim najboljim prijateljem Tonyje Zuccom je “odgrapplao” nekoliko rundi na parteru pokazavši da je oporavak bio potpun.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI